Cookiewet mededeling:

Dit forum gebruikt cookies. Klik op het kruisje aan de rechterkant om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.
This forum uses cookies. Click the X icon on the right to agree using cookies.

7m slaat niet aan geen motorlampje

De MKIII supra, het bestaansrecht van shoarmateam.nl heeft hier zijn thuis.

Moderators: Jos, mmarkk

Post Reply
Message
Author
Ray88
Sla blaadje
Posts: 14
Joined: Wednesday 27 April 2016 10:23

7m slaat niet aan geen motorlampje

#1 Post by Ray88 » Wednesday 23 October 2019 10:20

Lang geleden dat ik iets gepost heb,mooi problemen gehad ook wat super is tot 14dagen terug

7m slaat niet aan auto wou ook niet van alarm dat allemaal omzeild maar nog steeds geen motorlampje bij auto op contact zetten/starten

Iemand enig idee

Gr ray

User avatar
Tjabbo
ShoarmaTeam Admin
Posts: 24062
Joined: Tuesday 21 February 2006 17:31
Location: Vroomshoop
Contact:

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#2 Post by Tjabbo » Saturday 26 October 2019 17:30

Hi Ray,

Dat lijkt op een zekering die kapot is.
Heb je al onder de motorkap gekeken bij je EFI zekering? Zit in het zekeringkastje bij de accu.
Mijn "to do" list
Whenever a bird shits on my car I eat a plate of scrambled eggs on my front porch, just to show them what I'm capable of.

Ray88
Sla blaadje
Posts: 14
Joined: Wednesday 27 April 2016 10:23

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#3 Post by Ray88 » Sunday 27 October 2019 15:39

Hey tjabbo bedankt voor je reactie

Ja had ik gecheckt en is heel

Meerdere dingen gecontroleerd zoals + en min van ECU,
En als ik draad w van de ECU aan de massa leg doet het lampje het wel tevens e1/te1 bedrading gecontroleerd geen onderbreking 😔

Maar helaas niet aan slaan

User avatar
Tjabbo
ShoarmaTeam Admin
Posts: 24062
Joined: Tuesday 21 February 2006 17:31
Location: Vroomshoop
Contact:

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#4 Post by Tjabbo » Sunday 27 October 2019 23:45

Bij je inlaatspruitstuk, ter hoogte van je schutbord, zit een massa draad.
ergens volgens mij onder de EGR klep.

controleer even of die wel goed contact maakt. En als je daar toch in de buurt bent, er zitten nog wat meer draden in de buurt, eventueel daarvan ook even het massapunt opschuren en opnieuw bevestigen?
Mijn "to do" list
Whenever a bird shits on my car I eat a plate of scrambled eggs on my front porch, just to show them what I'm capable of.

Ray88
Sla blaadje
Posts: 14
Joined: Wednesday 27 April 2016 10:23

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#5 Post by Ray88 » Monday 28 October 2019 14:00

Ik ga ff controleren bedankt tot zo ver

User avatar
Tjabbo
ShoarmaTeam Admin
Posts: 24062
Joined: Tuesday 21 February 2006 17:31
Location: Vroomshoop
Contact:

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#6 Post by Tjabbo » Wednesday 30 October 2019 17:22

Overigens, bij niet aanslaan kan het ook zijn dat je CPS bedrading niet goed is.
dat is zelfs het meest voorkomende probleem, echter geeft hij dan wel meestal een code. De CPS heeft vaak kabelbreuk bij de stekker.
Mijn "to do" list
Whenever a bird shits on my car I eat a plate of scrambled eggs on my front porch, just to show them what I'm capable of.

Ray88
Sla blaadje
Posts: 14
Joined: Wednesday 27 April 2016 10:23

Re: 7m slaat niet aan geen motorlampje

#7 Post by Ray88 » Wednesday 30 October 2019 20:28

Hallo

Massa draden zijn goed helaas,draden bij cps draden zin wel wat slecht indd maar ik kan hem nu helaas ook niet uitlezen😔

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests